Domů / Design

Zlaté manžetové knoflíčky 4,7g 585/1000


Žádné hodnocení. Kód: I338
Produkt již není v prodeji

Zlaté manžetové knoflíčky 4,7g 585/1000

Představujeme Vám klenot mezi manžetovými knoflíčky, kterými jsou tyto Zlaté manžetové knoflíčky 4,7g 585/1000. Jedná se o naprostou raritu. Tyto manžetové knoflíčky patří mezi vysoce elegantní doplňky, které se stanou šperkem Vašeho společenského oděvu. Pokud chcete ve společnosti zaujmout a zazářit, jedná se o ideální volbu. Jsou vyrobeny ze 14 karátového zlata (ryzost 585/1000) a jsou jediným párem v České republice. Každý muž dnes ví, že pokud chce ve společnosti zapůsobit, potřebuje k tomu mnohem víc, než jen skvěle padnoucí společenský oděv. Tyto manžetové knoflíčky podtrhnou úroveň elegance každého společenského oděvu a podtrhnou osobnost jejich nositele. Díky tomu vyniknete a zapůsobíte. Navíc si je můžete přizpůsobit podle sebe, jelikož je zde možnost gravírování. Na hladkou obdélníkovou plochu je možné vyrýt například své iniciály. Doporučujeme je nosit na společenské události formálního charakteru, svatby, pracovní jednání, schůzky a ideální je jejich kombinace s manžetovými košilemi tmavších barev. 

Máte rádi podobná zpracování a designy? Líbí se Vám zlaté doplňky? Napište nám, dejte nám vědět a podělte se s námi o svůj názor, který nás zajímá. Jsme rádi za zpětnou vazbu ze strany našich zákazníků. Děkujeme Vám.

Při nákupu manžetových knoflíčků není součást dodávky krabička. Proto doporučujeme vybrat navíc krabičku, aby se manžetové knoflíčky cítily při přepravě v bezpečí a dorazily k Vám v pořádku. Tento rozměr je velmi vhodný pro gravírování iniciálů nebo vygravírování monogramu, které si můžete vybrat z těchto stylů písmen. Gravírování těchto manžetových knoflíčků máte zdarma!

Specifikace
Číslo výrobku I338
Barva Barva které na manžetovém knoflíčku převažuje zlatá
Rozměr Rozměr "hlavy" manžetového knoflíčku 14 x 10 mm
Tvar Tvar manžetového knoflíčku obdélník
Materiál Materiál ze kterého je manžetový knoflíček vyroben zlato 585/1000
Vhodné ke gravírování Zda li je možné na manžetový knoflíček gravírovat logo nebo iniciál ano
Výrobce Kdo je výrobcem nebo dovozcem do ČR Knoflickarna.cz
Povrch lesk
Váha Váha jednoho kusu manžetového knoflíčku. Prodáváme v párech. 4,7 g
Doplňky a související
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.